Мъж и жена са наръгани многократно с нож при скандал в Поморие

На 11 август в 15.50 ч. на поморийската улица «Княз Борис I», в близост до обект за бързо хранене «Jumbo», възниква инцидент, при който 51-годишен помориец след скандал от битов характер със своите съседи

/46-годишен мъж и 46-годишна жена/, вади сгъваем нож и нанася множество удари с него по тялото на съседа си и един в тялото на съседката. 

Пострадалите са откарани в УМБАЛ – Бургас, където е установено, че 46-годишният мъж е с три прободни рани на лявата ръка, три порезни рани на гръдния кош и прободна рана в областта на корема, без проникване в стомашната кухина, а 46-годишната жена – с прободна рана в областта на корема /настанени са в УМБАЛ - Бургас за лечение, без опасност за живота/. 

Докато на местопроизшествието е провеждан оглед извършителят на деянието се оплакал от болка в областта на гърдите - откаран е в УМБАЛ – Бургас, където е установено, че е с травма на гръдния кош /настанен е за болнично лечение, без опасност за живота/. 

Извършени са разпити на свидетели и очевидци на случая. Намерен е ножа, с който е извършено деянието. Работата по случая продължава.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови